Galoppombyten

Bild jag tog under GHS tidigare i år

I förrgår hjälpte Peter Härnstam till och red Black Ingvar i ca 45 minuter, för att lära honom lite byten. Vi (jag, tvilling och pappa) har i och för sig redan gjort ett par rena byten, men det har mest känts som tur snarare än att Ingvar förstod kommando liksom.. Hursom så fick han till en del byten, och det såg så fint ut så när han red! Kommentaren mot slutet var "Ja, motorn är det ju inget fel på.." Haha, nää, true that!

Jaja, nu får vi se om vi kommer någonvart med byterna hursomhelst! Herregud, skäms ändå lite - Ingvar är ju hela 13 år, och vi tar inte tag i det här förrän nu! Han har ju i och för sig gjort lite byten när vi stod  hos Tord Börjesson, när han hoppade honom. Men då var det ju alltså mer "hopp-byten", om ni förstår..

Well well, vi får se! Vore annars väldigt tacksam för bra övningar när man skall börja lära sig byten! Och det är alltså inte bara hästen som är nybörjare på detta, utan jag också :)

Jaguar





Jag tycker att Ponnytvillingarna's ponny Jaguar är så himla söt! Han verkar väldigt trevlig också. Och när man kollar på bilder från deras uteritter så verkar det helt idylliskt!

Vill inte låta som världens grinigast unge på gatan, men åååh jag hade så himla gärna velat ha en ponny när jag var liten. Tänk att göra uteritter på varsin mysponny varje dag med systrarna, och kompisar? Hade varit underbart. Men man ska inte klaga! Nu har jag världens bästa häst istället!

Ponnykür


Kolla från och med 1:58.

Detta tycker ändå jag är en riktigt bra kür - för det första så är det ju Disney-musik (som inte är satans polyfonisk, ursäkta mig) och så passar det grymt med den vita lilla sagoponnyn! Riktigt bra enligt mig. Dessutom är det inte sådana där irriterade musik-övergångar i tusental. Bra gojrt!

Jag är hemsk



Usch, jag är verkligen katastrofal. Uppdateringen har varit värre än värst! Men just nu hittar jag ingen tid. Jobbet tar död på mig. Och så ska man hinna med ett socialt liv OCH hästar! Herrejösses.  Men jag skall göra mitt bästa - hoppas att någon av mina fina läsare kan tänka sig att hänga kvar tills jag hamnar på fötter!

Tills vidare lägger jag i alla fall upp den här bilden på världen sööööötaste ponny (Jarno förstås..). Vet inte riktigt var jag hittat den, men fin i alla fall! Ååh jag vill rida en liten ponny.. Mums mums.

Ledsen...

... för min dåliga uppdatering! Den har verkligen varit katastrofal, men jag har helt ärligt inte hittat någon tid. Började jobba två dagar efter studenten, och jöööösses, man hinner ju inte med något annat? Börjar ca kl 1 (och innan dess blir det liksom att man inte gör någonting) och slutar ca 11. Varje dag. Då är man hemma vid ca 12, och är så utslagen att man bara sjunker ihop i soffan och somnar. What a life!

Jaja, jag tjänar ju i alla fall ihop lite pengar. Och även om nästan inget annat hunnits med, så tog vi  i alla fall med kusinerna igår för att kolla på lilla Ingvar. Han var supertrött i värmen och stod mest och hängde - men blev lite gladare när han fick en massa fina morötter med god blast på.


"Muu!"


"Trööött... Äteeer..."

Knäppte lite bilder på stallets ägarinnans islandshäst också. Mums, jag älskar min nya kamera! Mer än choklad.

Här ser man dessutom lite av ridhuset uppe till höger, och en av sofforna där man kan sitta och kolla på när någon rider. Nedanför soffan ligger det en liten damm (som det förrut låg ankor i som Ingvar var fullkomligt livrädd för).

Första bilderna med nya kameran



Ojsan hoppsan. Den är grym. Filma i HD. I love it!

Student

Oj oj oj. Jag har tagit studenten. Hur sjukt är det? Med risk att börja gråta och skratta på samma gång, lägger jag istället upp en bild på min studentpresent. HIHIHI jag är i extas, den är så satingens underbar!

Första bilden jag tog med den fiiiiina fina kameran: